DergiPark logo
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Food Health and Technology Innovations

Cilt: 1 Sayı: 2, 6.06.2018

Yıl: 2018

Food Health and Technology Innovations

Konferans Bildirisi

0. INNOVATIVE MANDARIN PEEL EFFERVESCENT TABLET as Antioxidant and Anticarcinogen Food Supplement: Bioactive Flavanones and Phenolic Acids By HPLC-DAD and LC-ESIQTOFF-Mass Spectrometry

Özlem Tokuşoğlu

Sayfa : 75-80
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

0. Changes of Weight of Grain String Beans at Soaking in Room Temperature

аibek U. Bodoshov

Sayfa : 81-84
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Konferans Bildirisi

0. Novel Applications in Nutrition and Food Science: Fortificated Vitamins and Polyphenols of Innovative Industrial Foods and Nutraceuticals

Özlem Tokuşoğlu

Sayfa : 64-71
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

0. Recent Advances on Intelligent and Active Packaging in Food and Beverage Technology

Gleyn Bledsoe , Barbara Rasco

Sayfa : 72-74
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • FHTI Vol 1 No 2
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 4.03.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 6.06.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 3, 10.12.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 5, 30.09.2019